databeheer

Databeheer en uw adressering

Databeheer en dataverwerking is één van de hoekstenen voor een goede mailing. Door onze experts in te zetten om uw databestand kwalitatief te maken voor verzending heeft u al een voorsprong op de concurrent.

Van Elst Grafische afwerking heeft een speciale afdeling voor het bewerken en beheren van databestanden en databases. Onze dataspecialisten zijn fulltime actief om uw gegevens actueel en gebruik gereed te houden. Elke selectie en segmentatie kunnen zij in uw mailingen aanbrengen.

Met Sofie van Veso verrijkt u zelf(s) de bestanden met waardevolle informatie waardoor u nog gerichter gaat communiceren met uw klant en we ontzorgen u als ondernemer.

Het resultaat van goede databestanden? Succesvolle mailingen die precies uw doelgroep(en) bereiken, zodat u hoge responscijfers genereert! En dat is nu precies wat u wilt....

Extra aandacht geven we aan het printen van uw Ola.

Adressen

Adressen en adresseren met een adresdrager. Voor u een drempel om te nemen, voor ons is adresverwerking een dagelijkse bezigheid. Uw databestand verwerken wij eenvoudig naar de gewenste normen van PostNL of Sandd met de juiste aanlevergegevens zodat uw Direct Mail verstuurd wordt.

Personaliseren

De kracht van goede adressen ligt in het gebruik om uw mail te personaliseren. We kunnen u van een advies voorzien waarin we meedenken in print of digitale mailingen. Dat is wat wij doen en goed ook.

We gaan daar ver in... Nieuwsgierig geworden ?

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

Postbus 603, 7300 AP - Apeldoorn

T - 055 543 3280
E - info@vanelst.org

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.