snijden

Onderdeel van het grafisch afwerken is snijden

Een vak apart die wij goed beheersen. Onze snijmachines snijden het papier tot op de micrometer nauwkeurig. Of het nu gaat om de drukvellen verder te verwerken in het proces. Of het schoonsnijden aan het einde van het proces.. beiden beheersen we!

Wat kunnen we voor u snijden?

Op onze snijmachines worden de drukvellen voorgesneden. Met onze moderne Polar snijmachines worden er vel formaten van maximaal 900 x 1130 mm gesneden. De gesneden drukvellen worden netjes op een pallet verzameld. Om verder verwerkt te worden op de hechtstraat waar wij het brocheren starten. Doordat het proces op onze locatie plaats vindt kunnen wij tevens de meest voordelige efficiënte verdere verwerking bepalen.

We snijden ook eindproducten schoon voor verpakken en afleveren. Dit gebeurt na het vouwen, brocheren en eventueel veredelen van het eind product. En wordt wederom tot op de micrometer nauwkeurig gedaan door de snijmachines.

Snijden is vaak de laatste stap om tot het eindproduct te komen van uw persoonlijke stukje drukwerk. Mocht uw papier niet de juiste maat hebben dan hebben wij de snijmachine welke tot op de micrometer precies, vellen tot een kleiner formaat kan snijden.

 

Wat gebeurt er bij het snijden?

De vellen papier worden op een pallet aangeleverd en via de triltafel luchtvrij gemaakt. Waarna ze naar de snijmachine worden overgezet, hier hoef je niet heel sterk voor te zijn aangezien dit ook weer met een ingenieus luchtsysteem gebeurt.  

Onze moderne snijmachines beschikken over computergestuurde snijprogramma's. Daarnaast kunnen regelmatig terugkerende snij-opdrachten in het geheugen van de snijmachine opgeslagen worden. De snijmachine snijdt met grote kracht en een zeer scherp mes grote stapels papier, zeer nauwkeurig en haaks, schoon. 

Doordat we werken met procedures en de nodige veiligheidsmaatregelen, zijn de snijmachines betrouwbaar en veilig te bedienen.

 

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

Postbus 603, 7300 AP - Apeldoorn

T - 055 543 3280
E - info@vanelst.org

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.