TRANSPORT

Transport en grafische afwerking

Uw product is klaar, en dan ... ? Voor ons business as usual om te zorgen dat de partijen of bij PostNL afgeleverd worden. Wij weten ook dat transport geen grafische afwerking is. En ook niet geheel onbelangrijk als de juiste papieren bij het aanleveren van de verschillende postverwerkers correct mee zijn geleverd. Ook daar is van Elst een kei in. Voor grote partijen huren we uiteraard passend vervoer in, maar als het snel moet brengen we het ook graag naar de uiteindelijke klant met onze eigen auto. Zo maakt Van Elst het u makkelijk, en dat regelen wij graag voor u!

Wat  - en transport

Of het nu een spoedklus is die wij zelf doen of via onze samenwerkende partners die op gezette tijden de partijen op komen halen.. u hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Ook het aanbieden bij PostNL  geschiedt dagelijks - of - op de met u afgesproken tijden.

Natuurlijk zorgen wij ervoor de benodigde documenten accuraat ingevuld worden. We kunnen wel zeggen dat we hier zoveel ervaring in hebben maar ... het is ook zo. Ervaar het gemak van een eigen databeheer afdeling die de adressen voor welke aanbieder geschikt kan maken.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.