VEREDELEN

Veredelen en grafische afwerking

Veredelen is het verfraaien van drukwerk, door er bijvoorbeeld goudfolie op aan te brengen, een glanzende laklaag of een beschermend laminaat. Wilt u uw eindproduct op laten vallen dan kan dat met deze bewerkingen. Van Elst Grafische Afwerking zorgt er voor dat het best passende laminaat gebruikt wordt voor uw eindproduct.

Veredeling gebeurt tijdens het het proces van maken van het product. Meestal gebeurt het voor het definitief afwerken van het product en voor de handelingen zoals bv het vouwen, rillen, perforeren, stanzen, brocheren - vergaren, geniet of gelijmd - en binden van het drukwerk.

Wat - en veredelen

Uw drukwerk kunnen wij voorzien van een mat of glans laminaat. Hiermee geven we net die extra uitstraling aan uw drukwerk, tijdschrift, brochure of folder. Tevens geeft het aanbrengen van laminaat enige bescherming tijdens bijvoorbeeld de verzending.

Hoe - en veredelen

De machine rolt het laminaat over het papier heen, waarna er een bewerking plaats vindt zodat er een blijvende hechting wordt gerealiseerd. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij ervoor dat het laminaat glanzend of mat is. Het maximale formaat om te lamineren is 520 x 720 mm.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.