kwaliteit

Kwaliteit . . . staat bij Van Elst hoog in het vaandel!

Van Elst heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Of het nu energieneutraal vervaardigen van de producten is, of het aandacht hebben voor een veilige werkomgeving.

Van Elst is aangesloten bij de Branchevereniging voor de Grafische Sector, het KVGO. Samen met ruim 600 bedrijven uit deze sector maken wij ons sterk voor een gezonde, toekomstbestendige en innovatieve Grafimediabranche.

Van Elst is daarnaast een officieel erkend Leerbedrijf, waar Leerlingen via de BBL-route opgeleid kunnen worden voor het mooie grafische vak.

Erkend Leerbedrijf - SBB - Voorwaarden voor erkenning

van Elst Apeldoorn | sbb-beeldmerk

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv).

Als erkend leerbedrijf voldoet u aan de volgende voorwaarden:

  • U biedt de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  • U stelt een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en is in staat de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. U maakt tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren.
  • U bent bereid om samen te werken met de onderwijsinstelling en SBB en u verstrekt daartoe de benodigde informatie.
  • U gaat akkoord met vermelding van uw bedrijfsgegevens in het openbare register van erkende leerbedrijven van SBB.

Meer informatie kunt u vinden op de site van SBB, volg deze link.

Branchevereniging KVGO

van Elst Apeldoorn | KVGO

Voor alles is het KVGO een vereniging van en voor ondernemers. Ondernemers die werken in de communicatiebranche. Aan hun ondernemerschap worden de hoogste eisen gesteld. Het KVGO adviseert en ondersteunt de leden op weg naar een gezonde grafimediabranche.

Het KVGO adviseert de leden over de markt, over arbeidsvoorwaarden, trends rond arbo, milieu en duurzaamheid. Beleidsmedewerkers volgen nauwgezet alle ontwikkelingen in Den Haag en leveren, samen met andere werkgeversorganisaties, een bijdrage aan wet- en regelgeving. Bovendien vertalen zij voorstellen voor de leden naar de werkelijkheid van alledag, zodat deze snel en goed op de hoogte blijven.

Onze bedrijfstak ondergaat structurele en fundamentele veranderingen.Eén van de drie speerpunten van het KVGO is branchevernieuwing. Het KVGO werkt aan de intensivering van herstructureringsprogramma’s ter ondersteuning van ledenbedrijven die innovatieve wegen en producten zoeken.

Meer weten over de branchevereniging KVGO, klik dan hier.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS  Apeldoorn

T - 055 543 3280
Email - info@vanelst.org

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.