DATABEHEER

Databeheer en uw adressering

Databeheer en dataverwerking is één van de hoekstenen voor een goede mailing. Door onze experts in te zetten om uw databestand te kunnen gebruiken voor een juiste verzending heeft u al een voorsprong op de concurrent.

Van Elst Grafische afwerking heeft een speciale afdeling voor het bewerken en of sorteringen te kunnen maken van databestanden en databases voor gerichte verzendacties. Onze dataspecialisten zijn fulltime actief om uw gegevens indien gewenst actueel en gebruik gereed te houden. Elke selectie en segmentatie kunnen zij in uw mailingen aanbrengen.

Het resultaat van goede databestanden? Succesvolle mailingen die precies uw doelgroep(en) bereiken, zodat u hoge responscijfers genereert! En dat is nu precies wat u wilt....

 

Adressen

Adressen en adresseren met een adresdrager. Voor u een drempel om te nemen, voor ons is adresverwerking een dagelijkse bezigheid. Uw databestand verwerken wij eenvoudig naar de gewenste normen van PostNL of andere verspreiders met de juiste aanlevergegevens zodat uw Direct Mail verstuurd wordt.

Personaliseren

De kracht van goede adressen ligt in het gebruik om uw mail te personaliseren. We kunnen u van een advies voorzien waarin we meedenken in print of digitale mailingen. Dat is wat wij doen en waar we goed in zijn. Onze specialisten denken in oplossingen en mogelijkheden.

We gaan daar ver in... Nieuwsgierig geworden ?

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.