MAILINGEN

en ons totaalpakket zal u verrassen ...

Welke mailing u ook wilt verzenden, van Elst Grafische afwerking zorgt voor een vlekkeloos proces van uw mailingen.

Hoe

Of  u levert een pdf - drukgereed - aan of veel informatie zodat wij de pdf voor u kunnen maken. Kostentechnisch wordt met u bekeken of het gedrukt of geprint kan worden. Met uw adresbestand maken wij uw mailing persoonlijk.

Vindt u het lastig om zelf een mailing te bedenken of te ontwerpen? Ook dit is geen probleem. We denken graag met u mee. Zelfs de uitvoering van het ontwerp kunnen wij verzorgen. We beschikken over een zeer uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van mailingen die doen waar ze voor zijn: respons genereren.

Printen of drukken, zelfs de grafische afwerking wordt door ons verzorgd. Op DM-gebied hebben we namelijk zeer veel te bieden. Een mailing voorzien van een gomstreep of uitgevoerd met een getakte perforatie: het kán allemaal! Een mailing na het vouwen sluiten met non-permanente lijm of voorzien van een sluitzegel? Geen probleem! Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor adresseringen van uw mailing(en) met behulp van onze hoogwaardige inkjetapparatuur.

Selfmailers

Selfmailers kunnen wij volledig inline, in vele vormen, soorten en maten produceren. Ook hier geldt weer: personaliseren waar mogelijk voor een grotere respons van uw doelgroep. Wilt u antwoordkaarten en specials ingeplakt hebben of op een bijzondere manier gevouwen hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor extra attentie waarde is het ook mogelijk om het product te lamineren. Hieronder enkele voorbeelden van wat mogelijk is:

mailingen bij van elst grafische afwerking-apeldoorn-1x-gevouwen-met-sluitzegel

Wilt u wat in uw mailing of magazine geplakt hebben? Ook dat kan! Van Elst maakt het mogelijk dat een antwoordkaart op een specifieke pagina van uw magazine geplakt wordt. En met dezelfde techniek kunnen we ook sachets of samples en zelfs creditcards inplakken.

Een andere 'special' van ons is het aanbrengen van een contourstans. Dat kan werkelijk in iedere denkbare vorm. Een contourstans geeft uw drukwerk een unieke uitstraling en daarmee extra attentiewaarde, en dat is toch waar het u om gaat!

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.