SNIJDEN

Onderdeel van het grafisch afwerken is snijden

Een vak apart die wij goed beheersen. Onze snijmachines snijden het papier tot op de millimeter nauwkeurig. Of het nu gaat om de drukvellen verder te verwerken in het proces, of het schoonsnijden aan het eind product.... beiden beheersen we perfect !!

Wat kunnen we voor u snijden?

Op onze snijmachines worden de drukvellen voorgesneden. Met onze moderne Polar snijmachines worden er vel formaten van maximaal 900 x 1130 mm gesneden. De gesneden drukvellen worden netjes op een pallet gestapeld, om verder verwerkt te worden op de vouwmachines of bv op de hechtstraat waar wij het brocheren starten. Doordat het proces op onze locatie plaats vindt kunnen wij tevens de meest voordelige efficiënte verdere verwerking bepalen.

We snijden ook eindproducten schoon voor verpakken en afleveren. Dit gebeurt na het vouwen, brocheren en eventueel veredelen van het eind product. Er wordt wederom tot op de millimeter nauwkeurig gedaan door de snijmachines.

Snijden is vaak de laatste stap om tot het eindproduct te komen van uw drukwerk. Mocht uw papier niet de juiste maat hebben dan hebben wij de snijmachine welke tot op de millimeter precies, vellen tot een kleiner formaat kan snijden.

Wat gebeurt er bij het snijden?

De vellen papier worden op een pallet aangeleverd en via de triltafel perfect gelijk gestoten op de drukkersaanleg, waarna ze naar de snijmachine worden overgezet. Hier hoef je niet heel sterk voor te zijn aangezien dit ook weer met een ingenieus luchtsysteem gebeurt. Er wordt als het ware een luchtlaagje tussen het pak papier en de snijtafel geblazen waardoor je een pak papier van vele kilo's met één vinger kan verschuiven.

Onze moderne snijmachines beschikken over computergestuurde snijprogramma's. Daarnaast kunnen regelmatig terugkerende snij-opdrachten in het geheugen van de snijmachine opgeslagen worden. De snijmachine snijdt met grote kracht en een zeer scherp mes grote stapels papier, zeer nauwkeurig, haaks en schoon.

Doordat we werken met procedures en de nodige veiligheidsmaatregelen, zijn de snijmachines door onze vakmensen  betrouwbaar en veilig te bedienen.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.