VERPAKKEN

Verpakken in folie

Verpakken van mailingen is een sport apart. Met onze state of the art machines verzorgen wij zonder moeite dat deze in folie - biofolie of sealfolie -  worden verpakt.

Verpakken - en sealen

Nog meer attentiewaarde en uitstraling van uw product? Dat kan met sealen. Deze unieke verpakkingswijze geniet terecht een grote populariteit. U kunt kiezen uit zeker vier soorten milieuvriendelijk en afbreekbare folies; van transparant tot ondoorzichtige bio-folie.

Van Elst beschikt over ultramoderne sealstraten die het drukwerk adresseren en wikkelen in afbreekbare folie, biofolie of sealfolie. Ze zijn buitengewoon flexibel en bieden via vijf zij-intrekken de mogelijkheid om allerlei soorten bijlagen toe te voegen aan uw drukwerk.

Biofolie

We gebruiken de PLA folie van de Wind. PLA staat voor PolyLactic Acid, ook wel bekend als polymelkzuur De PLA wordt meer en meer gebruikt voor de productie van biologisch afbreekbare polymeren.

Deze polymeren uit hernieuwbare grondstoffen vinden steeds vaker een toepassing als vervanger van de traditionele plastics zoals OPP. PLA-folie heeft vergelijkbare machinale eigenschappen als OPP en is op vergelijkbare manier te veredelen. De zuurstofdoorlaatbaarheid van PLA is echter vele malen hoger als die van OPP, die van huis uit al een natuurlijke barrière heeft. Ook de doorscheurweerstand van PLA is hoger als die van OPP.

Voordelen van biofolie

- Op bestelling te maken
- basis zijn de biostoffen
- CO₂ neutraal

Tijdschriftenfolie

De sealfolie die we gebruiken is goed voor het transparant verpakken van mailingen of tijdschrift. De folie beschermt de mailing en bundelt bijvoorbeeld folders.

Sealfolie is uitgevoerd als één- of meerlaagse dunne heldere LDPE folie. Ook met fullcolour bedrukte folie is het mogelijk om een tijdschrift duidelijk te presenteren.

Verpakken - en krimpen

Wilt u verzekerd zijn dat uw producten niet lijden onder de verzending? Met de speciale verpakkingsmethode krimpen zorgt van Elst Grafische Afwerking ervoor dat uw product zo min mogelijk schade kan oplopen tijdens de verzending.

Welke bijlagen kunnen bijgevoegd worden, enkele voorbeelden:

  • - antwoordkaart
  • - co-mailing
  • - brief
  • - envelop
  • - insteker
  • - gadgets
  • - pasje - papier of plastic

In dit proces van sealen past ook prima het personaliseren van de mailing. Ook het drukken van etiketten is een mogelijkheid.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.