VERSTUREN

Versturen - grote of kleine hoeveelheden - geef ons de uitdaging!

Welke mailing u ook wilt versturen of dit een brochure, tijdschrift, direct mail of tijdschrift is : vraag naar onze aantrekkelijke tarieven als u wilt besparen op uw portokosten! Ontzorgen is hierbij ons devies ...

Hoe

We hebben van u een bestand met de adressen nodig om goed te kunnen adresseren. Voordat de adresdrager wordt gemaakt, wordt er beoordeelt of deze kwalitatief goed genoeg is voor de bezorgers. Doordat wij in-house de adresverwerking verzorgen, worden de adresdragers bijv etiket, brief, volgens de standaarden van PostNL geadresseerd.

Probeer onze voordelige tarieven. Onze procedures zijn er zo op gericht dat er een kwalitatief goed adres op uw uiting wordt geprint.

Mogelijkheden als adresdrager:

  • - etiket
  • - gepersonaliseerde brief
  • - cheshire - klein adres etiketje in de verschillende formaten beginnend bij 1,5 inch
  • - selfmailer - inprinten van de adresgegevens op de gedrukte mailing in welke vorm dan ook

Waar

We kunnen er voor zorgen dat uw mailing naar de standaarden van Sandd of PostNL klaar voor transport staan. Onze ervaring met het versturen van post gaat verder dan Nederland. We verzorgen de post ook naar bv België, Duitsland en ook Canada of China.

Wat

- Grote of kleine oplages ...

We kunnen uw drukwerk personaliseren en voorzien van bijzondere bijlagen. Extra aandacht voor uw Direct Mailing door een bijzondere envelop met onderscheidende teksten zodat uw mailing niet bij het oud papier belandt? Of een bijzondere bijlage insteken bij uw direct mailing. Bespreek met ons de mogelijkheden!

- Brochures, Tijdschriften

Heeft u tijdschriften of brochures te verzenden dan zijn wij het geschikte adres bij uitstek om u te ontzorgen. Lever uw adressen aan in een csv of xlsx bestand en wij drukken de Cheshire in 1,5 inch of 2 inch af. We zorgen dat uw folder geseald wordt en met Cheshire aangeleverd wordt bij PostNL. U kunt zelf kiezen of het in biofolie of normaal sealfolie verpakt moet worden. We verwijzen u ook met plezier naar onze pagina verpakken.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.