versturen

Versturen - grote of kleine hoeveelheden - geef ons de uitdaging!

Welke mailing u ook wilt versturen of dit een brochure, tijdschrift, ola, direct mail of tijdschrift is : vraag naar onze aantrekkelijke tarieven als u wilt besparen op uw portokosten! Ontzorgen is hierbij ons devies ...

Hoe

We hebben van u een bestand met de adressen nodig om goed te kunnen adresseren. Voordat de adresdrager wordt gemaakt, wordt er beoordeelt of deze kwalitatief goed genoeg is voor de bezorgers. Doordat wij in-house de adresverwerking verzorgen, worden de adresdragers bv etiket, brief, volgens de standaarden van PostNL geadresseerd.

Probeer onze voordelige tarieven. Onze procedures zijn er zo op gericht dat er een kwalitatief goed adres op uw uiting wordt geprint.

Mogelijkheden als adresdrager:

  • - acceptgiro / ola
  • - combola
  • - etiket
  • - gepersonaliseerde brief
  • - cheshire - klein adres etiketje in de verschillende formaten beginnend bij 1,5 inch
  • - selfmailer - inprinten van de adresgegevens op de gedrukte mailing in welke vorm dan ook
  • - witte baan folie - het adres wordt geprint op de witte baan waar uw brochure of tijdschrift in wordt verpakt

Waar

We kunnen er voor zorgen dat uw mailing naar de standaarden van Sandd of PostNL klaar voor transport staan. Onze ervaring met het versturen van post gaat verder dan Nederland. We verzorgen de post ook naar bv België, Duitsland en ook Canada of China.

Wat

- Grote of kleine oplages ...

We kunnen uw drukwerk personaliseren en voorzien van bijzondere bijlagen. Extra aandacht voor uw Direct Mailing door een bijzondere envelop met onderscheidende teksten zodat uw mailing niet bij het oud papier belandt? Of een bijzondere bijlage insteken bij uw direct mailing. Bespreek met ons de mogelijkheden!

- Ola

Extra aandacht geven we aan het printen van uw Ola. Deze optisch leesbare acceptgiro vergroot uw kans op spoedige betaling. Met de juiste gegevens aangeleverd in een csv of xls bestand wordt de Ola en zelfs de Combola ingeprint.

versturen ola of acceptgiro printen door van Elst Grafische afwerking Apeldoorn

- Brochures, Tijdschriften

Heeft u tijdschriften of brochures te verzenden dan zijn wij het geschikte adres bij uitstek om u te ontzorgen. Lever uw adressen aan in een csv of xlsx bestand en wij drukken de Cheshire in 1,5 inch of 2 inch af. We zorgen dat uw folder geseald wordt en met Cheshire aangeleverd wordt bij PostNL. U kunt zelf kiezen of het in biofolie of normaal sealfolie verpakt moet worden. We verwijzen u ook met plezier naar onze pagina verpakken.

Ook kunnen we uw adres printen op het folie. Hiervoor gebruiken we witte baan folie.

Nieuwsgierig geworden?

Naar wat wij kunnen en/of wat het gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of informatie op via onderstaande contact gegevens.

Of vul het formulier hiernaast in.

Contact gegevens

Schumanpark 75, 7336 AS - Apeldoorn

T - 055 543 3280

Of laat hier je gegevens achter:

Vul hier het nummer in waarop je bereikbaar bent.